31. January 2014 · · Categories: Események

Lovas Gála a Bottyán Equus Lómenhelyért

Mi is ez a rendezvény?

A rendezvény gondolata a Bottyán Equus őszi legelőtakarításán született meg, igaz csak nagy vonalakban és főleg show jelleggel. A nap végére és az utána következő időszakban körvonalazódott, hogy a Gála valóban életre fog kelni, mégpedig azzal a céllal, hogy ezáltal a Bottyán Equus Hungária munkásságát támogassuk.

 

A kezdeti csapat a Fiatal Szabadidomítók Közössége volt. Aztán tovább bővült a fellépők névsora, akik szívvel-lélekkel részt vesznek majd a Gálán. Gőblyös István pedig nem csak részt vesz majd, hanem rendelkezésünkre bocsájtotta a lovardáját, hogy Kajászón a fedeles lovarda adjon otthont egy ilyen megmozdulásnak.

 

A Gálán fellépők minden tudásukat felhasználják majd azért, hogy egy izgalmas, tanulságos, szórakoztató de ugyanakkor szakmailag is helytálló előadást tartsanak és ezzel támogassák a Bottyán Equus munkáját.

A Gálán közreműködik:

Dr. Gőblyös István

Tászler Melinda

Fiatal Szabadidomítók Közössége

Ráckevei Kutyaiskola

Liget Line Dance
Negyela BernadettBenkő Péter

Vértes Lovas SKKE táncosai

Birkalelkűek Falkája dogdancing csapat

 

 

A két órás Lovas Gála szlogenje, a „Ne versengj, alkoss”, melynek tükrében állítottuk össze látványos és színes programot. Ami várható, a teljesség igénye nélkül: szabadidomítás és klasszikus lókiképzés, dogdancing, kutya és lókiképzés párhuzam, táncos átvezetők, játék a fénnyel, egyedülálló szabadidomító földi kűr, kosztümös bemutató és egy meglepetés produkció.

 

A Gála helyet ad egy kiállításnak is, mégpedig  Vörös Eszter Anna elgondolkoztató és szellemes grafikáiból, továbbá különféle kézműves termékek is fellelhetőek lesznek – SibuGranada egyedi lovas felszerelések és kiegészítők, Ediart kézműves ékszerek és KreAlma gyurmaékszerek -, melyek megvásárlásával szintén a Bottyán Equust támogatják a látogatók.

 

Helyszín: Kajászó- Szentpéterpuszta

Időpont: 2014. Április 19. 18:00

Támogató jegy 1000Ft, mellyel a Bottyán Equus Lómenhelyet támogatjuk

 

Várunk Mindenkit szeretettel!