2013 április 28. Tata, Szent György Nap

Sződliget után, másnap Tatára vezetett az utunk, ahol két bemutatót is tartottunk. Az első egy inkább show-szerű bemutató volt, kommentálás nélkül. Nagyon jól sikerült a zöld fű ellenére is. Patás remekül ugrott, sőt az őt nem jellemző  ”lassúsággal” közelítette meg az ugrást.

A második bemutató már headset-el felszerelkezve zajlott. Itt az egyes show-elemek jelentőségét, elveket és gyakorlatokat is ismertettem, Patással és Hexel közreműködve.  Remekül sikerült minden, persze volt néhol javítani, finomítani való, de így lehetett a legjobban képviselni, hogy a ló nem robot és nem mechanizált programot mutatunk be.

Köszönjük a meghívást a rendezvényre, a közönségnek pedig a lelkes biztatást! Valamint köszönjük a fotókat Mónos Gábornak, Bazsó Gézának és Szíjártó Jenőnek!

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://patas.hu/?page_id=1586): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /cphome/nxt59237/patas_hu/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /cphome/nxt59237/patas_hu/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19