Hex

Hex és a kalap

 

Hex egy 2007-ben született welsh félvér kanca. Remek előélettel rendelkezik, így vele játék a tanulás. Bohókás jellem a szó legpozitívabb értelmében és igazi mókamesterként mindig színt visz a mindennapokba. Nagyon tehetséges, és gyorsan tanul. Hexnek van saját gondolata és ha valakit nem ismert még el vezetőnek, akkor meg is próbálja évényre juttatni a saját elgondolását.  2011 novembere óta a csapat tagja. Remekül kijön Patással, így a szinkronmunkát is gyorsan elsajátították, és rengeteget alakítottak egymáson. 

Hex remekül dolgozik hosszúszáron a három alapjármódban, az ágaskodást is elsajátította már valamint az oldaljárások és a spanyol lépés tanulása is elkezdődött.

Patással szinkronban több elemet is bemutatnak már: közös ágaskodás, jambette, kompliment, dobogóra állás, ugrás stb. A legújabb feladatokat pedig Hex hátán állva mutatjuk be Patással. Ilyen a Hex hátán állva kért ágaskodás, jambette és kompliment.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://patas.hu/?page_id=28): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /cphome/nxt59237/patas_hu/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /cphome/nxt59237/patas_hu/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19