2012. június 2-án Alsónémedin tartottunk bemutatót Patással és Hexel. A bemutatóra egyedül érkeztem két lovammal, később csatlakozott hozzám két ismerősöm, akik a pályarendezésnél, valamint a dokumentálásban segítettek.

Patással kezdtem, földről majd lóháton folytattuk a feladatok prezentálását. Az ugrómunka során az akadályunk megmutatta hiányosságait (vékony rudakból állt a könnyű szállíthatóság miatt, épp ezért a szél is, valamint Patás “menetszele” is levitte a kitörőről), így a bemutató után lecseréltük az akadályparkot.

Hex folytatta a sort, vele alapfeladatokat és néhány show elemet mutattam be. A közönség sorai között hatalmas sikert aratott bohókás viselkedése, és a megjelenése.

Majd befejezésként a szinkronmunka következett. Remek volt! A közös ugrás, valamint közös ágaskodás kifejezetten jól sikerült.

A bemutatóm közben a rendezvény “szpíkere” kommentálta a látottakat, és nagyon feldobta a hangulatot. A szakmai információkat közérthetően és vidáman adta elő, ami sokat segített a bemutatón valamint a cél is megvalósult: a közönség nem csak látványt kapott, hanem szakmai információkat is! Ezúton is köszönjük a “szpíkernek” a remek kommentálást!

Az Alsónémedi Hírmondó 17. oldalán:

http://www.alsonemedi.hu/files/statics/hirmondo/2012/24_oldal_julius_hird_nelkul.pdf

A bemutató videóanyaga:

A képeket Lantos Andrea készítette!