Augusztus 17-én érkeztünk meg Bösztörpusztára egy barátnőmmel, Molnár Cintiával. A pénteki nap karámépítéssel és  terepszemlével telt.

Másnap érkezett a csapat többi tagja: Betlej Yvette és Bódy Anna személyében (és Holczmann Zoli is befutott, aki szintén eljött a rendezvényre és besegített :) ). Napközben a programokat szemléltük, jégkásáztunk (én pedig összeszedtem egy enyhe napszúrást :D ). Este pedig főpróbát tartottunk a Szürkékkel a Küzdőtéren.

Másnap kezdetét vette a Szürke tisztítás, ami a tűzoltófecskendőhöz hasonló hatásfokú és felépítésű volt, így csodánkra jártak, hogy így tűrik, sőt élvezik a vizet a lovak (és persze tisztulnak is a lovak :D ). A víz végig langyos volt, ugyanis egy több száz méter hosszú slag vége volt felénk :D

A 13:00 órai kezdetből egy bő órás csúszással 14:00 óra lett, amit a vár árnyékában eszmecserével és információ megosztással töltüttünk. Majd sor került a bemutatóra, ami remekül sikerült! A nagy meleg ellenére sikerült mindhármunknak a maximumot hozni, és mindent bemutatni amit tudunk -igaz a csúszásra való tekintettel megkértek, hogy a többi fellépőhöz hasonlóan mi is rövidítsünk kicsit, így nem mindent, de a lényeget bemutattuk. Az egy órás csúszás pedig még javunkra is vált, hisz megteltek a lelátók, így nagy közönség előtt sikerült szerepelni.

Patás és Hex nagyon nagyon jól szerepelt a bemutatón, nagyon büszke voltam rájuk! A három nap alatt is remekül viselkedtek, és meg sem lepődtek a több napos kiruccanáson.

És ezúton is köszönöm a segítségeimnek, barátaimnak, hogy eljöttek és támogattak!