Nyeregszemle a Fiatal Szabadidomítók Közösségével, 2013. május 31 – június 2. között.

Nyeregszemle 2013

A csapattal már szerdán megérkeztünk Kunszállásra, hogy kényelmesen berendezkedjünk. Patással érkeztem csak, Hex otthon maradt, mert így tudtuk legkönnyebben megszervezni a lószállítást. Jana kedden este érkezett, lóháton jött át Ráckevére Biatorbágyról és együtt indultunk másnap lószállítóval Kunszállásra. Gitta Enigmával és Szöszivel (akivel Petra dolgozott) érkezett. Kisegítőként velünk tartott Molnár Mónika valamint Lovas Zoli is, akiknek ezúton is köszönöm a sok-sok segítséget.

A bemutatók:

Pénteken amolyan bemelegítő bemutatót tartottunk, a zászlók és a show-elemeket segítségül hívva. Másnap pedig mikrofonnal felszerelkezve kommentáltam a bemutatót, így a szabadidomítás lényegét igyekeztünk szemléltetni, az egyes feladatok fontosságát hangsúlyozva. Vasárnap szintén mikrofonnal kísérve tartottuk a bemutatót, ami szintén remekül sikerült.

A bemutatót nem szeretném írásban részletezni, beszéljenek a képek 🙂 Annyit elmondhatok, hogy nagyon büszke vagyok Patásra, hogy ilyen remekül helytállt, valamint örülök, hogy a csapat is kitett magáért és egy színvonalas bemutatót hoztunk össze 🙂 És persze köszönjük a meghívást a Nyeregszemle szervezőitől, valamint a vendéglátást a Somogyi Lovasközponttól és a kunszállásiaktól – rendkívül barátságos és segítőkész embereket ismertünk meg!